اخیراً کتاب Machiavelli in Hell را میخوانم. هوشمندی نویسنده کتاب را می ستایم. ماکیاولی در جایی از کتاب میگوید:
Heaven for the climate, Hell for the company
بهشت را به خاطر هوای خوب میخواهم، جهنم را به خاطر همنشین خوب…
اخیراً کتاب Machiavelli in Hell را میخوانم. هوشمندی نویسنده کتاب را می ستایم. ماکیاولی در جایی از کتاب میگوید:
Heaven for the climate, Hell for the company
بهشت را به خاطر هوای خوب میخواهم، جهنم را به خاطر همنشین خوب…
محمد رضا یاد اهنگ مسیر جهنم از کریس رئا افتادم…
سلام مهندس
این جمله از مارک تواین هست نه ماکیاولی , احتمالا نویسنده با توجه به موضوع اون رو نقل قول کرده و فراموش کرده بگه که گوینده اصلی کیه .
راستی بنظرم ماکیاولی خیلی مظلوم واقع شده و مردم بدون خواندن کتابهاش دربارش قضاوت می کنند . نظر شما چیه مهندس ؟ لطفا در مورد همین کتاب (ماکیاولی در جهنم) هم مقداری توضیج بدید در چه مورد هست ؟
من راجع به ماکیاولی یک حرف را همیشه زدهام:
کسی که در جمع مردم منفور است اما در خلوت مردم معبود.
کتاب تلاش کرده اندیشههای ماکیاولی را در قالب ادبیات روز و دیالوگهایی که به خوبی در خاطر میمانند مطرح کند.
برای کسی که شهریار را خوانده چندان ایدهی جدیدی ندارد اما بیان جدید آن خیلی آموزنده است…
دوست عزیز سلام
۱٫من از طریق سایت دکتر شیری با سایت شما آشنا شدم و در طرح متمم شما ثبت نام کردم.ابتدا محتاطانه با سایت شما روبرو شدم و همینطور که بحثها و مطالب شما را دنبال می کردم آنقدر جذب شدم که نفهمیدم ساعت چطور گذشت.بی اغراق بگویم.سایت فوق العاده ای دارید و من از شما ممنون هستم که ایده ها و آموخته های خود را در اختیار ما قرار می دهید.
۲٫ من فوق العاده کتاب خواندن را دوست دارم و این بالاترین لذت من است.اما در حفظ و نگهداری مطالب خوانده شده کمی با مشکل روبرو بودم.البته یادداشت برداری نمی کردم که بیشتر مربوط به تنبلی من بود.اما از نوشته شما در خصوص خلاصه برداری به این قطعیت رسیدم که باید در این مورد کاری بکنم.
۳٫کتاب ماکیاولی در جهنم را اگر ترجمه فارسیش را سراغ دارید ممنون می شوم معرفی کنید.چون متاسفانه زبان انگلسیی من قوی نیست.
لیلا جان. از لطفت ممنونم و خوشحال میشم تو هم مثل بقیه مهمانان این خانه مجازی، هر وقت احساس کردی بحثی یا مطلبی باید مطرح بشه، حتماً اشاره کنی و اصلاحات لازم رو هم بگی.
در مورد کتاب ماکیاولی در جهنم، سال پیش تحقیق کردم ترجمه نشده بود. دوباره چک میکنم. از بقیه خوانندگان عزیزم هم میخوام اگر در این زمینه اطلاعاتی داشتند اینجا بنویسند.
عالی بود. ممنون
سلام محمدرضاي عزيز!
خيلي دلم برات تنگ شده.خيلي چيزها در زمان باتوبودن ياد گرفتم.
واقعا همان اصطلاحي كه بكار بردي “واحه”اي بياد ماندني برايم بودي.
در انتظار روزي كه دوباره ببينمت.
ببخشيد تازه سايتت را پيدا كردم.
درضمن بسار جالب بودي در ماه عسل.معلم!!!!!
سلام محمد رضا
نمیدانم که دل پُری شما باید از چه باشد که این گونه به این قسمت از کتاب توجه کنید !!
اما به هر حال دلیل این سخن می تواند باور داعیان دروغین دین و مذهب باشد که ما تصور کنیم همین داعیان دروغین و به قولی جا نماز اب کشان ، نیز صاحب بهشت برین باشند که قائل بر این امر باشیم که در ان جا نیز بایدبا این بد مذهبان بسازیم وان ها راتحمل کنیم .
اما اینگونه نیست و بهشت برین موعود خدای رحمان تنها جایگاه بندگان صالح و بی شیله و پیله ای است که شاید داعیه ی هیچ نداشته اند و بر عکس ، ان جهنم متصور جایگاه ان دروغ گویان بنده فریب است .
پس بهشت را همه جوره بخواهیم که جز برادری در ان جا نیست . البته برادری واقعی .
و جهنم را به هیچ وجه نخواهیم حتی با اب و تاب نوشتاری …..
واقعا اگه تو بهشت هم قرار باشه همین ادمای الکی متعصب رو ببین، ترجیح میدم برم برم جهنم…..
به قول دوستی که میگفت: آی عالمان دهر!اصلا بهشت مال شما،فقط راه جهنم رو درست نشونمون بدین که یه وقت اشتباهی سر از بهشت درنیاریم و اون ریختتون رو ببینیم…
ميخواستم خواهش كنم نكات جالب كتاب رو همينطوري هر وقت بيكار بودي و وقت كردي اگر شد بنويسي.
خيلي نكات جالبي از تو كتابها درمياري كه واقعا بعضيهاش كلمات قصاره!
و چون ديدگاه داري نسبت به كتاب نكته كاربرديش رو ميگيري كه شايد من و امثال من ۱۰۰ سال هم نتونيم اين نكته رو درك كنيم.
دیگه هیچ کدومش برام معنی نداره
نمدانم چرا این بهشت و جهنم برایتان اینقدر مهم شده ؟ که کتاب هایی که می خوانید و حتی همایش هایتان هم حداقل در اسم هم که شده از این دو جای مقدس بی بهره نیستند ؟
این طور نوشته هایش را نمی پسندم _منظورم نوشته زیر از ماکیاولی است _ , فقط به درد دنیای سیاست میخورد و به نظرم سیاست دنیای مرد هاست فقط اسم زن ها بد در رفته در این مقوله
“داشتن صفات خوب چندان مهم نیست. مهم این است که پادشاه فن تظاهر به داشتن این صفات را خوب بلد باشد. حتی از این هم فراتر میروم و میگویم که اگر او حقیقتاً دارای صفات نیک باشد و به آنها عمل کند به ضررش تمام خواهد شد در حالی که تظاهر به داشتن این گونه صفات نیک برایش سودآور است. مثلاً خیلی خوب است که انسان دلسوز، وفادار، باعاطفه، معتقد به مذهب و درستکار جلوه کند و باطناً هم چنین باشد. اما فکر انسان همیشه باید طوری معقول و مخیر بماند که اگر روزی بکار بردن عکس این صفات لازم شد به راحتی بتواند از خوی اانسانی به خوی حیوانی برگردد و بیرحم و بیعاطفه و بیوفا و بیعقیده و نادرست باشد.”
خوشحال می شوم سری هم به روز نوشته های من بزنید !