تا به حال ندیده بودم که یک کلیپ کوتاه چند دقیقهای، بتواند تمام آنچه را در حوزهی مذاکره، کارآفرینی، طرح تجاری کسب و کار، ایده پردازی و سرمایه گذاری را دیده و آموختهام خلاصه کند. راستی این کلیپ کامل نبود و مشخصات تولیدکنندهی آن را نمیدانم. ممنون میشوم اگر کسی میداند بگوید تا زیر همین پست بنویسم.
چند مطلب پیشنهادی:
با متمم:
فایلهای صوتی مذاکره آموزش زبان انگلیسی آموزش ارتباطات و مذاکره خودشناسی
تا آرمان های کارآفرین از چراغ های روشن ذهن، به آرمانهای محاسباتی و اعداد و ارقام تبدیل نشوند اوضاع همین هست…
سلام استاد
امکان داره قابلیت به اشتراک گذاری مطالب ویسایت رو در شبکه های اجتماعی (مانند لینکدین، گوگل پلاس و … ) رو فعال کنید تا دوستان بیشتری از این مطالب بهره مند شوند.
سپاس
ریحانه. یک مشکل جدی داریم.
الان ظاهراً حضور در شبکههای اجتماعی جرم نیست اما لینک دادن از سایت به شبکههای اجتماعی جرم محسوب میشه. اینه که ما نمی تونیم این کار رو بکنیم.
امیدوارم روزی بشه که فضای رسانهای کشور بازتر بشه و ما هم بتونیم از این ابزارهای مفید که برای یک دنیای توسعه یافته، در حد «هوا و تنفس» لازم و بدیهی است، استفاده بکنیم.
این رو نمی دونستم!؟! با با امید زنده ایم …
نقصد ندارم شما دچار مشکلی بشین. اگر خودم لینک بدیم چی؟ اینطوری که برای شما مشکلی پیش نمیاد؟
ببین. مستقله.
ظاهراً لینک از شبکه اجتماعی به سایت مشکلی نداره عکسش مشکل داره.
در مورد وبلاگها و سایتهای خلوتتر ممکنه مشکلی پیش نیاد اما ما به دلیل پرتردد بودن و پرمخاطب بودن سایت، باید تلاش کنیم چارچوب قوانین موجود کشور رو مورد توجه قرار بدیم.
چشم. به قانون احترام میگذارم.
با تشکر وارادت
استاد گرامی می شود تفسیر موضوع را هم در سایت قراردهید؟
اونچه که خودتون توضیح دادین با محتوای فیلم فک کنم زیادی فرق داره… البته اگه منظورتون از کارآفرینی کردن تو فضای ایران همین کلیپ باشه خوب قابل قبوله… چون خود منم به این باور رسیدم که اینجا و با توجه به فضایی که موجوده کارآفرینی معنایی نداره چون اکثر اونهایی که فکر بکر دارن پول ندارن و اصولا سرمایه گذار هم به دنبال یه سری فرصت های روتین واسه سرمایه گذاریه که اونم ایده نمیخواد به راحتی با شناخت بازار و تحلیل یه سری مشاغل روتین کارشونو شروع میکنن… فعلا مشکل اینجاس که کسی که میخواد کارآفرینی بکنه باید سرمایه لازمو خودش تامین کنه و اصن نمیشه رو بانک و سرمایه گذار و قرض و قوله حساب کرد… من خودم الان واسه یه کاری دارم مجوزاشو میگیرم اما واقعا به بن بست رسیدم چون منبع مالی مشخصی ندارم از اون بدتر اوضاع ادارات واقعا اسف ناکه … از استاندارداشون سر در نمی آرم… از ترتیب بندی روالشو سر در نمی آرم و تموم این پیچیدگی ها باعث میشه تا به قول معروف ببخشید پدر کارآفرین دربیاد… از یه موردی هم بیشتر از هر چیز گله مندم اونم اینکه اینجا آشنا داشتن ۱۰ برابر تخصص داشتن ایده داشتن میتونه کمک کننده باشه… هر جایی میری به وضوح قابل دیدنه…. اصلا فضای فکری جامعمون قابل درک نیست خصوصا برای امثال منی که میخوایم از صفر شروع کنیم نه سرمایه خاصی نه آشنای خاصی……… به این فکر رسیدم واقعا برای ماها تو این جامعه راهی نیست…………
استاد میخوام ازتون بیشتر راجع به این چالشها بنویسین… راجع به دغدغه هایی که نسل من دارن … راجع به امثال من ها…خودتون رو جای ما بذارین اما با دانش خودتون تحلیلش بکنین…خیلی نوشتین میدونم اما میخوام خیلی بشتر روش بحث بشه… خواسته ی زیادیه اما میخوام کمی از نوشته هاتون رو به این مورد اختصاص بدین… حداقل واسه منی که روزی شاید چن بار سایتتونو میبینم……..بی نهایت ممنون
اقا سالار
منم یکی هستم در شرایط شما ولی ازتون خواهش دارم که این جمله که هیچ راهی نیست رو تکرار نکنین. اصلا تو اخلاق کارآفرین ها نیست که این جمله رو با خودشون تکرار بکنند چه برسه به اینکه جایی بنویسند تا بمونه! کارآفرین رو اگر از در راه ندادنش باید از پنجره یا کانال کولر! وارد بشه، این رو من نمیگم بلکه خانم فاطمه مقیمی بعد از سی و خورده ای سال فعالیت می گن.
اما یک پیشنهاد، تو اتاق فکر اتاق بازرگانی تهران جلسات رایگانی برگزار میشه که افراد غیر عضو می تونند بیان و ایده یا کسب و کار خودشون رو پرزنت بکنند و دیدم که بعضی اعضای اتاق واقعا مصر هستند کمک بکنند.
حالا اگر تمایل داشتین شرکت کنین به startupyar@gmail.com ایمیل بزنید، جلسه بعدی اتاق بهتون اطلاع رسانی میشه.
ممنونم محمدرضاجان
ناراحت شدم که “چراغها” شکست…
من چیز زیادی نفهمیدم ):
فضا و مدل ذهنی متفاوت سرمایه گذار و کارآفرین، ابزارهای نارسا و ناتوانی در بیان سازنده افکارشون و نداشتن دیدگاه از آنطرف میز…وخیلی چیزهای دیگه…
اگه اینا کلاس مذاکره حرفه ای رفته بودن و فایل عزت نفس رو گوش داده بودن و الانم اومده بودن ارتباطات دشوار بگذرونن این بلا سرشون نمیومد (:
دوست عزیز،
واقعاً فکر می کنی گذراندن کلاس و گوش دادن فایل به تنهایی از شما یک مذاکره کننده حرفه ای می سازد؟
حرفه ای نه!! در همین حد که یک مصاحبه استخدامی خوب و موفق داشته باشی؟
“این آموخته ها باید تبدیل به رفتار شود ”
نه اینکه شما در یک جلسه مذاکره دایم در حال تجزیه و تحلیل طرف مقابلت باشی حرکات چشم و ابرو و سر و دست آن را نگاه کنی، حساب امتیازهای ردو بدل شده را داشته باشی و در عین حال
مراقب باشی نوشته روی سنگ قبرت هم گوشه اش خش برنداره!!!!!!!!!
بسیار کوتاه، رسا و زیبا مفهوم رو منتقل می کنه. بازم ممنون ازت محمدرضا به خاطر اینکه زیاد ازت(ون) یاد می گیرم. در ضمن مذاکره که تو کلیپ بود برد-برد نبود. من به عنوان یک به اصطلاح خودم کار آفرین بسیار کوچک چندین تجربه از این نوع رو دارم. با ترفندی از نوع خودم که نمی تونم براش اسم بزارم مذاکره رو به برد-برد منتهی می کنم. ما عموما مردمان عاطفی هستیم و من از این روش برای حصول برد-برد استفاده می کنم. قبلا در روز نوشته هات در این مورد بسیار بهتر از اینکه من بخوام بنویسم نوشتی. می خواستم دنبال لینکش بگردم که پیداش نکردم.
ممنونم ابراهیم جان. 🙂
رویکرد برد- برد در طرفین این مذاکره وجود نداره، البته یکی از طرفین هم این باور رو نداشته باشه، کار به همینجا کشیده میشه،
هرچند که گاهی با خودم فکر میکنم آیا اساساً رویکرد برد – برد مصداق حقیقی داره یا نه؟ اصلا میشه هر دو طرف برنده باشن؟
نکته ای که خیلی رایجه خصوصا تو کشور ما اینکه ما منافع خودمونو در نظر میگیریم اما به حقوق دیگران فکر نمیکنیم.
۲ اینکه در برخورد منافع درگیری بین ما به راحتی به وجود میاد و مااا…کنترلش نمیکنیم اکثرا