دوره‌های صوتی آموزشی مدیریت و توسعه فردی متمم (کلیک کنید)

فایل صوتی ۲۱۰ دقیقه‌ای اتیکت

اتیکت، از موضوعات ساده اما فراموش شده در فرهنگ ماست. چه در زندگی شخصی و چه شغلی. چه در ارتباطات روزمره و چه در مذاکرات تجاری. اتیکت مجموعه‌ی آدابی است که توجه به آنها و رعایت آنها می‌تواند موجب رشد شخصی و شغلی ما بشود. همه‌ی آن آدابی که می‌بینیم مذاکره‌کنندگان قدرتمند رعایت می‌کنند. مدیران آموزش دیده در محیط کار مورد استفاده قرار می‌دهند. کارمندان جوان با استفاده از آنها می‌کوشند موقعیت شغلی خود را سریع‌تر ارتقا دهند و دوستان و آشنایان،‌ می‌کوشند با اتکا به آنها لحظات بهتری را  برای خودشان و دوستانشان خلق کنند.

در بسیاری از کشورهای توسعه یافته، اتیکت زندگی در قالب درس‌های مختلف در دبیرستان‌ها و اتیکت کسب و کار در دانشگاه‌ها آموزش داده می‌شود. اما اگر چه در کشور ما به صورت پراکنده به این حوزه توجه شده، اما به صورت منسجم به آن پرداخته نشده است.

به همین دلیل بود که بالاخره تصمیم گرفتیم در متمم فایل صوتی آموزشی سه ساعت و نیمی در مورد اتیکت منتشر کنیم.

با مراجعه به لینک زیر می‌توانید توضیح بیشتر در مورد‌ آن را بخوانید:

فایل صوتی اتیکت

آموزش مدیریت کسب و کار (MBA) دوره های توسعه فردی ۶۰ نکته در مذاکره (صوتی) برندسازی شخصی (صوتی) تفکر سیستمی (صوتی) آشنایی با پیتر دراکر (صوتی) مدیریت توجه (صوتی) حرفه ای گری (صوتی) هدف گذاری (صوتی) راهنمای کتابخوانی (صوتی) آداب معاشرت (صوتی) کتاب «از کتاب» محمدرضا شعبانعلی کتاب های روانشناسی کتاب های مدیریت  


36 نظر بر روی پست “فایل صوتی ۲۱۰ دقیقه‌ای اتیکت

  • […] ماه پیش مجموعه صوتی اتیکت متمم (محمدرضا شعبانعلی) را گوش دادم. راستش را بخواهید تا آن روز مفهوم اتیکت را […]

  • امیر کرابی گفت:

    یک دنیا تشکر از مطالب بی نهایت عالی شما
    بنده خودم به نوعی در حاشیه امور اقتصادی خودم همکار شما حساب میشم؛ ولی از مطالب عالی شما بی نهایت استفاده کردم! درود بر شما
    چه عالی تر میشد اگر میسر بود که ما یک پک آموزشی رو شامل تمام مطالب عالی شما خریداری کنیم و به شکل منظم از اونها در ساعات خالی طی روزمون استفاده کنیم

  • مرداد گفت:

    روز جمعه من و همسرم با شنیدن مطالب شما ساخته شد. مثل همیشه لذت بردم و با یادگرفتن مطالب جدید و یادآوری نکاتی که گاها فراموش می شه بار آموزشی هم به صبح تا ظهر جمعه امون اضافه شد.خیلی ممنون از اینکه چکیده اطلاعات و دانشتون که خیلی ارزشمند هم هست را در اختیار ما قرار می دین.

  • معصومه گفت:

    excellent
    i wish you health and success for always

  • بهرام (پخش) گفت:

    سلام
    استاد مثل همیشه مطالبتون بسیار عالی و کاربردی بودفقط خواهشن اگر امکانش هست لطفا تعدادی فیلم را در رابطه با بحث اتیکت معرفی کنید.تا بحث کامل شما کامل ترتر بشه.
    با تشکر

  • فینالیست گفت:

    “مالکیت مطالب این سایت، متعلق به کسی است که آنها را نقل می‌کند! نقل مطالب به هر شکل و در هر جا، با ذکر منبع یا بدون ذکر آن، مجاز بوده و موجب خوشحالی نویسنده می‌شود.”
    سلام و خدا قوت.با استناد به این مطلبی که در صفحه اول سایت قرار دادید بخشی از مطالب رو کپی کردم.و با اجازتون چندتا از فایل های صوتی رو هم در اختیار همکارانم قرار دادم.
    امیدوارم عمل ناشایستی نبوده باشه.

    • فینالیست گفت:

      من اگر مطالب رو کپی کردم سایت اصلی رو هم معرفی کردم و در مورد نویسنده هم توضیحاتی دادم.علت این مخالفتها برام جالبه!

      • هومن کلبادی گفت:

        فینالیست عزیز سلام
        با علمِ به اینکه مخاطبِ کاری که شما کردی ، محمدرضای عزیز هستن و با توجه به اینکه خودم همیشه از منفی دادن های بی توضیح در عجب هستم (الانم به شما ، منفی ندادم) ، فکر می کنم به دلایلِ مختلف و نامعلوم ، ممکنه این منفی ها رو داده باشن البته از دیدِ من :
        همونطور که شما هم اشاره کردید ، با توجه به چهارچوبِ کپی رایت سایت ، «نقلِ قولِ مطالب» برای همه آزاده ولی زمانی که فایلی برای فروش در سایت قرار می گیره و قراره که به نوعی ، منبعِ درآمد باشه ، کپی کردنِ اون و در اختیارِ سایرین گذاشتن ، خارج از سیاست های سایت هست و فکر می کنم ، مغایر با اتیکت تصور میشه . البته این نظر شخصیِ من هست دوست من و خودم هم لینکِ این صفحه رو در وایبر و از طریق ایمیل ، به دوستانم معرفی کردم و اونها رو به خریدنِ این فایلِ بسیار با ارزش ، تشویق کردم . فکر می کنم رسالتِ ما ، نقلِ این مطالب و اطلاع رسانی به دوستانمون و معرفیِ این مطالبِ باارزش باشه نه اینکه با عدمِ رعایتِ حقوقِ بانیانِ این خونه ، بقیه ره هم به تضییعِ این حقوق ، تشویق کنیم . البته بازم میگم با عنایت به اینکه شما علاقه ای به معرفیِ خودتون ندارید و با اسمِ مستعار وارد سایت شدید ، فک می کنم همین موضوع هم (با توجه به سوابق قبلی ) ممکنه دوستان رو به منفی دادن ، تشویق کرده باشه . امیدوارم منظورم رو واضح بیان کرده باشم فینالیست جان و باعث کدورتتون ، نشده باشم
        ارادتمند همۀ همخونه ای های عزیزم – هومن کلبادی

        • سعید عباسپور گفت:

          هومن جان سلام ..
          .
          درمورد مساله کپی‌رایت محتوای مطالب آقای شعبانعلی و مساله حق مالکیت منابعی که برای دسترسی نیاز به پرداخت مبلغی هست ، البته با تو کاملا موافقم و کاملا قبول دارم که باید تمام این اتیکت‌ها و اخلاقیات رعایت بشه و کاملا درست میگی که زمانیکه مبلغی تعیین میشه دیگه اون مساله کپی‌رایت توضیح داده شده کمی رنگ میبازه! .. اما تو این مدت و با شناخت نسبی‌ای که از محمدرضا شعبانعلی و این مجموعه و دیدگاه‌های پیش‌رو بدست آوردم یک احساس بسیار زیبایی دارم درمورد متتم و فایل‌های پولی و هرآنچه که درمورد آقای شعبانعلی نیاز به پرداخت پول هست (احساسی که برای من تقریبا جدیده و تابحال نسبت به هیچ سایت یا موسسه آموزشی نداشتم و همیشه نگاه کسب‌وکارانه به اونها داشتم) .. به قول محمدرضا شعبانعلی فرق میان صفر تومن تا هزار تومن خیلی بیشتر از هزار تومن و میلیونها تومنه! من به شخصه به این جمله و مسایلی که درمورد منبع بیان شد (resources از رادیو مذاکره) اعتقاد دارم (اون فایل رویکرد من رو در مورد خیلی منابع در دسترسم تغییر داد یا دیدگاه‌هایی رو تقویت کرد) ..
          .
          من فکر میکنم سخاوتمندی محمدرضا شعبانعلی اثبات شده‌ست ، از انتشار مطالب فوق‌العاده آموزنده و گران‌بها و قیمتی در زمینه‌های مختلف بصورت تقریبا رایگان تا افتتاح تراست‌زون تا برگزاری آنلاین دوره گران‌بهای MBA بصورت تقریبا رایگان و مثال‌های دیگه که واقعا تو این مدت خودم رو دانشجوی ایشون میدونم و دیدگاه‌های زیادی در من تقویت یا تغییر داده ، اونقدر سخاوتمند هست که این مبالغ جزئی ، برنامه خاص و اونقدر تعیین‌کننده و کسب‌وکارانه در مراوداتش ایجاد نکنه .. و من فکر میکنم با توجه به “اهمیت محتوای مورد بحث” گاهی مبلغی تعیین میکنه تا با پیشفرض اینکه ، در ضمیر ناخودآگاه مخاطب‌ها مساله ارزش منابع (تفاوت صفرتومن و هزار تومن و میلیون تومن) ممکنه هنوز نمودی داشته باشه ، تعمق و فعالیت و تمرکز مخاطب رو بالا ببره …
          .
          و البته شکی نیست که ارزش مادی این منابعی که با این مبالغ بسیار جزئی در سایت قرار داده میشه خیلی بیشتر از این مبالغه که اگر بخوایم در قالب دوره‌های آموزشی روانشناسی یا دوره‌های کسب‌وکار یا سمینارهای مختلف ، آموزش ببینیم جدا از هزینه زمان و مکان ، مبالغ بسیار بالاتری رو برای رجیستر شدن در اون دوره‌ها باید متقبل بشیم و از این بابت از محمدرضا شعبانعلی و تیم ایشون کمال تشکر رو دارم ..
          .
          سعید عباسپور .. همراه شما

          • هومن کلبادی گفت:

            سعید جان عزیز
            کاملاً باهات موافقم دوست من . ارزشِ این فایل ها و محتوای این خونه و متمم ، قابلِ کمی سازی نیست و ارزش اونها بسیار بسیار بیشتر از این اعداد و ارقام و مبالغ هست . خدا کنه ما بتونیم شاگردان خوبی برای کلاسِ درسِ معلمِ عاشقمون ، محمدرضای عزیز باشیم چون ” مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آوَرَد ” .
            ارادتمندِ همۀ همخونه ای های عزیزم – هومن کلبادی

        • فینالیست گفت:

          سلام.
          همونطور که عرض کردم بخشی از فایل ها رو در اختیارشون قرار دادم تا بتونم تشویقشون کنم که اینجا و مطالب اینجا رو دنبال کنند و بیان و کاملش رو اینجا بگیرند.
          ممنون از توضیحاتتون اقای کلبادی

          • هومن کلبادی گفت:

            فینالیست عزیز سلام
            دوست عزیزم ، من فقط چیزی که به فکرم رسیده بود و برداشت شخصیم بود رو نوشتم و خودم اساساً از این کلیک کردن های بی توضیح روی منفی و القای حس منفی به سایر همخونه ای هام ، بدم میاد و این کار رو تا حدی (با نهایت احترام به دوستان منفی باز) بی احترامی و بی مسئولیتی میدونم . امیدوارم نقد منصفانه ، جایگزینِ نقدهای احساسی و غیر مسئولانه بشه . فکز می کنم اگه این دوستان عزیزی که صرفاً نظرشون رو با یک تیک زدن روی علامت منفی ابراز می کنن ، خودشون رو به جای فردی بذارن که دربارۀ کامنتش چنین برخوردی می کنن و چند لحظه فکر بکنن ، بعید میدونم راضی بشن که این برخورد رو انجام بدن . کاش به جای قضاوت غیر منصفانه ، وقت بگذاریم و از دوستمون دربارۀ حرفی که زده (توی کامنتش) و نظری که داده ، بخوایم که یه کم برامون توضیح بده و شفاف تر بیان کنه . شاید برداشتِ ما اشتباه باشه ! شاید منظورش چیز دیگه ای باشه !
            یه مثال برای چنین رفتاری اینه که مثلاً یه بچه از پدر و مادرش برای (هر) کاری اجازه بخواد و والدینِ اون ، فقط بهش جواب منفی بدن ، بدونِ اینکه دلیلِ مخالفتشون رو اعلام کنن ! آیا صرفاً اعلام نظر مخالف ، مسئلۀ ذهنیِ فرزند رو برطرف می کنه و باعثِ برقراریِ رابطه ای دوستانه بین فرزند و والدینش میشه ؟ آیا تکرار این رفتارها باعثِ ایجادِ فاصله و در نهایت پنهان کاری یا رفتارهایِ ناخوشایندِ دیگه نمیشه ؟
            آیا اگه این دوستانِ منفی باز ، جای این فرزند باشن ، حس خوبی نسبت به عزیزترین افرادش یعنی والدینش خواهد داشت ؟ بازم به قول معلمِ عاشقمون ، محمدرضای عزیز می گم ، “این نظرِ شخصیِ من هست” .
            کاش یه کم بیشتر برای حالِ دلِ اطرافیان و سایر انسانها ، ارزش قائل بشیم و به این باور برسیم که برای این به این دنیا اومدیم که به کم حالِ اطرافیانمون رو بهتر کنیم .
            ارادتمندِ همۀ همخونه ای های عزیز و به امید روزای خوب ، برای همه – هومن کلبادی

  • سعید عباسپور گفت:

    سلام به تیم متمم و آقای شعبانعلی عزیز ..
    شما انسان بسیار مفیدی هستید .. بسیار خوشحالم که امثال شما در جامعه حضور دارید و البته بسیار موثرید .. خوشحالم از اینکه با شما آشنا شدم ..
    از بابت هدیه ارزشمندتون تشکر میکنم .. از زمانی که این هدیه را اطلاع‌رسانی کردید امروز زمان یافتم و فایل رو گوش کردم .. بسیار بسیار بسیار ارزشمند و مفید بود مثل همیشه نکات دقیق و مفیدی مطرح کردید که دغدغه امروز جامعه ماست .. جامعه ای که همواره برخی کمبودهای رفتاری تنشهای ریز و درشت ایجاد میکنه .. اگر قدرت اجرایی داشتم متمم رو بعنوان یک واحد درسی الزامی میکردم!
    ..

    همونطور که گفتید مصداق‌های اتیکت و نتیکت بسیار زیاد هستند مایلم من هم برخی از این مصداقها رو در زمینه اتیکت رانندگی مطرح کنم ..

    ۱- (همونطور که شما گفتید) با صبر و آرامش رانندگی کردن بهترین اتیکتیه که هر کسی میتونه به جامعه و به شخص خودش هدیه بده که هم تنش بوجود نیاد و هم از مخاطرات عجله و سرعتهای ناگهانی کم بشه و امنیت به شهر برگرده!

    ۲- در هنگام رانندگی و در زمان بارش باران به چاله‌های مخفی و عیان کوچک و بزرگ مملو از آب دقت کنیم عابران پیاده نباید تاوان بی‌توجهی ما رو پس بدند و خیس بشند ..

    ۳- در هنگام پارک دوبل طبق قانون و عرف و اخلاق ، حق تقدم با خودروییه که درحال عقب اومدنه .

    ۴- توقف دوبله (یا بیشتر!!!) تحت هیچ شرایطی و حتی در خیابان‌های خلوت هم صحیح نیست و در هر شرایطی موجب زیان یا احتمال ایجاد تنش میشه .. بارها و بارها شاهد این بودم که جلوی فروشگاهی خودروها خیابان رو بستند و منتظر هستند تا افراد برگردند درصورتی که فقط چند متر جلوتر جای خالی برای توقف وجود داره و کمال خودخواهیه که نخوایم چند قدم دورتر خودرو رو پارک کنیم..

    ۵- توقف پشت خط عابر پیاده از اون مواردیه که تو غالب خیابونهای ما فراموش شده ..

    ۶- توقف در لین (LANE) سمت راست تقاطع‌ها در زمان قرمز بودن چراغ موجب بستن راه خودروهایی میشه که قصد گردش به راست رو دارند اتیکت حکم میکنه ولو عقبتر اما وارد لین سمت راست نشیم .

    ۷- رانندگی بین خطوط از مواردیه که بارها و بارها تو عکس‌های مقایسه‌ای مختلف در هرجا ترافیک بی‌نظم و مزدهم ایران رو با یک کشور توسعه یافته و منظم و خط‌کشی‌شده دیدیم و افسوس خوردیم چرا ایران اینچنین نیست اما وقتی وارد اتوبان یا خیابون میشیم یادمون میره که اون خطها برای زیبایی آسفالت کشیده نشدند بلکه خطوط هدایت‌کننده و منظم‌کننده ترافیک هستند ..

    ۸- واقعا باید به راننده‌های محترم تاکسی ، آموزش و توجیه کافی داده بشه که همون نقطه‌ای که مسافر قصد پیاده‌شدن یا سوارشدن داره الزاما محل مناسب توقف هم نیست! و راننده شخصا باید تحلیل کنه و بسنجه که چطور و با چه ریتمی و در کجا توقف کنه تا اتیکت اجتماعی رو رعایت کرده و باعث تنش بیشتر در خیابون‌ها نشه ..

    ۹- رعایت سرعت مناسب پرهیز از سرعت بالا برای حفظ امنیت و اجتناب از سرعت‌های خیلی کم در معابری که واقعا روند عادی ترافیک رو مختل میکنه موردیه که روزانه خلائش رو بارها و بارها میبینیم !

    ۱۰- عدم حرکت به عقب در اتوبانها برای اصلاح مسیر از دست رفته .. چرا باید به خاطر اشتباهی که خود ما مرتکب شدیم امنیت چند نفر رو به خطر بندازیم! بهتره اون چند کیلومتر رو بریم و از خروجی بعدی دور بزنیم تا یادمون نره دفعه بعد به تابلوها و خروجی‌ها بیشتر دقت کنیم ..

    ۱۱- پرهیز از درگیری در هنگام برخورد هم از اون مواردیه که در کنار خشن‌تر شدن جامعه در مراودات ترافیکی هم شاهد هستیم .. بعد از هر تصادف یک تنش کلامی یا درگیری بدنی پیش میاد .. دنبال چی هستیم؟ میخوایم فرد مقابل رو برای کاری که سهوا انجام داده تربیت کنیم؟ هیچ کس عمدا به خودروی ما نکوبیده اتفاقیه که افتاده حالا بیایم ثابت کنیم که تو اگر بلد نیستی نشین پشت فرمون و این حرفا در جایگاه ما نیست بهتره تشخیص رو به پلیس واگذار کنیم ..

    ۱۲- عدم توقف در ایستگاه‌های اتوبوس و ایستگاه‌های تاکسی و جلوی درب منازل و پارکینگ‌ها و معابر عمومی ..

    ۱۳- روشن‌کردن چراغهای جلو برای بیشتر خودروهای داخل ایران که به DAYLIGHT مجهز نیستند ترجیها در تمام زمانهایی که در حال رانندگی هستیم بصورت دی لایت یا نور روز و تبعیت از قانون بهتر دیده شدن ..

    ۱۴- عدم تمسخر بانوان در هنگام پارک دوبل !!!! (واقعا تاسف‌برانگیزه در قرن حاظر با این همه پیشرفت فکری ، هنوز خوی مردسالاری و تحقیر خانم‌ها تو وجود بیشتر ماها وجود داره!!!) ..

    ۱۵- فراموش نکنیم قوانین راهنمایی و رانندگی ، رعایت حداقل‌ها هستند پس اگر تو جاده خط مقطع دیدیم الزاما به معنی این نیست که شما حتما باید سبقت بگیری بلکه میتونیم سبقت نگیریم و با ۳۰ثانیه تاخیر به مقصد برسیم!!

    ۱۶- …..

    • ایمان گفت:

      ۱۶- وقتی مسیر ما کند یا بسته شده مسیر های تقاطعی رو مسدود نکنیم و به ماشین های روبرو که می خواهند وارد فرعی ها و کوچه ها شوند راه بدهیم.
      ۱۷- اگر از بریدگی عبور می کنیم که ماشین ها از سربالایی تند بالا می آیند تا جایی که می توانیم طوری حرکت کنیم باعث توقف یا کند شدن سرعت آنها نشویم.
      ۱۸- وقتی کسی راهنما می زند و قصد انحراف از مسیر را دارد سرعت را زیاد نکنیم تا بعد از ما منحرف شود. کاری نکنیم که منحرف شدن از مسیر بدون راهنما راحت تر شود.

      • سعید عباسپور گفت:

        ۱۹- راه رو برای خودروهای امدادی باز کنیم
        ۲۰- برای عابران پیاده بوق نزنیم مخصوصا تو کوچه‌های کم عرض که صدا میپیچه

        • هومن کلبادی گفت:

          با سلام به دوستای عزیزم
          ۲۱- زمانی که رانندۀ خودروی مقابل ، فردی مسن هستند ، حتی در صورتیکه حق تقدم با ما هست ، با کمی صبوری و در نظر گرفتن اخلاق و انسانیت ، راه رو به ایشون بدیم
          ۲۲- زمانی که با یک رانندۀ آماتور یا غیر مسلط مواجه میشیم ، سعی کنیم تا جاییکه باعثِ ایجادِ تصادف نشه ، گذشت و صبوری نشون بدیم
          ۲۳- سعی کنیم با گذشت و کمی صبوری ، آرامش و امنیت رو به سایر راننده ها و افرادِ پیرامون خودمون ، القا کنیم و با این کارمون ، بقیه رو هم به آرامش و صبوری دعوت کنیم
          ۲۴- تا حد امکان (و با رعایت مسائل ایمنی) ، عابرین کهنسال رو تا مقصدشون برسونیم و بدونیم که روزی فرا میرسه که ما نیازمندِ توجه ، احترام و همراهی و همدلیِ سایرین خواهیم شد
          و . . .

  • احمدا گفت:

    سلام
    در این چند وقت که با شما و مجموعه ارزشمند شما آشنا شدم ، فهمیدم که واقعا هدف شما کمک کردن برای زندگی بهتر مردم هست ، محتوای با ارزش در فضای مجزای تولید میکنید ، کار بزرگی هست
    اون فایل ۵ دقیقه ای واقعا جالب بود،از سر فصل ها فهمیدم واقعا برای من مفید هست .
    زمان دانشجویی هست و هزار مشکل ! ، امیدوارم فرصتی پیش بیاد بتونم فایل کامل رو بخرم
    با تشکر

  • صدر گفت:

    سلام
    مدتی است سعادت پیدا کردم که کاربر سایت متمم باشم. فایلهای صوتی شما نکات آموزشی فراوانی دارد. همواره سعی میکنم آموزه های خودم را از مطالب شما به دیگران انتقال دهم. خودم احساس می کنم حس بهتری دارم.
    قبلا از موضوعاتی مانند رانندگی های بد و رفتارهای ناشایست عصبانی می شدم اما حالا سعی می کنم آرام باشم و توصیه های از آموخته ها بکار می برم که موثر و کارآمد هستند . تغییر رفتار را که می بینم فقط می گویم ممنون و سپاس محمدرضا.
    برای شما و همکارانتان عزت و سربلندی همیشگی آرزومندم.

  • احمد گفت:

    سلام
    زبان و قلم از بیان و وصف هدیه ارزشمند شما عاجز است.
    به زبان ساده میگم:ممنونم
    همیشه موفق،شاد و خرم باشید.
    یا علی

  • باقري گفت:

    ممنون بسيار عالي و كاربردي
    ما مي بينيم و از كنارش مي گذريم اما شما مي بيني با تمام وجودت حس شون مي كني واز دلش يه فايل كاربردي و مفيد مي سازي و به بالندگي مردمت كمك مي كني دست مريزاد پاينده باشي و مانا

  • سپید گفت:

    تمام قد سپاسگذارم از تلاشی که برای ارتقا سطح فرهنگی مردم کشورمون دارید.جرعه جرعه از کلامت نوشیدم تا کمی سیراب بشم محمد رضا جان و نتونستم نیام و تشکر نکنم.ممنونم از تیم پر تلاش متتم،خسته نباشید واقعا.

  • هومن کلبادی گفت:

    سلام به همۀ دوستای عزیزم
    انصافاً هر بار که به فایل اتیکت گوش می کنم ، یه سری نکات جدید از دلش بیرون میاد . نکات ریز و با اهمیتی که قابل تعمیم به خیلی از مقاطع و موارد در زندگیمون هستن . خدا رو شاکرم که اگه نعمت بی خوابی رو بهم داد ، در کنارش نعمت محمدرضای عزیز ، این خونه ، متمم و هم خونه ای های نازنینم رو هم بهم داد ، که از لحظات ناب زندگیم ، بهترین بهره رو ببرم . واقعاً از محمدرضای عزیز ممنونم که این گنجینه های گرانبها و با ارزش رو با ما سهیم میشن .
    ارادتمند – هومن کلبادی

  • jalal گفت:

    ممنون ، دقیقا چیزی بود که لازم داشتم .اینارو ک گوش کردم تازه متوج شدم سر چه چیزای کوچیکی الکی سوخت میدادم . کاش جا بیافته همه رعایت کنن.

  • امید گفت:

    خودم را گذاشتم زیر ذره بین و رفتارهام را با خط کش تو سنجیدم. نتیجه بد نبود . به خودم امیدوارشدم.
    نمیدانم این موضوعات خیلی خیلی مهم و البته فراموش شده که در ما خوب یا بد شکل گرفته چطور به ذهنت میاد. نمی خواهم بگم ، محمدرضا فوق العاده است، باهوشه، میخواهم فکر کنم که اینها دردهای جامعه ایی است که کلمات مفهوم واقعی خودشان را از دست دادند، دردهایی که تو میبینی و از کنارشان نمیگذری، چون آزارت میده.
    ممنون از اینکه رفتار درست، دیدن و دیده شدن و ایجاد حس و حال خوب در خود و دیگران دغدغه توست.عالی بود.
    ببخش اگر به جای شما گفتم تو، بگذار به حساب اینکه تو روبرویم ننشستی، حرفها، افکار و آنچه به من و ما آموختی در خون ما جاریست. وقتی شما جزیی از وجود ما می شود دیگر شما نیست. تویی هستی که بسیار امیدوارم هر یک از ما محمدرضایی بشویم که با رفتارمان دنیای قشنگتری بسازیم.

    • هومن کلبادی گفت:

      سلام امید عزیز
      انصافاً خیلی دلی نوشتی . واقعاً اینها ، دردهای جامعۀ ما هستن که محمدرضای عزیز میبینن و از کنارشون ، نمیگذرن .
      ارادتمند – هومن کلبادی

  • zoorba.booda گفت:

    سلام

    ديدگاه درصد قابل توجهي از مردم ما نسبت به اتيكت به احتمال زياد حول و حوش اين معني ميچرخه: تشريفات مسخره و بي معني دست و پا گير مخصوص طبقه اشراف براي هويت بخشي و اثبات بيشتر خودشون و جدا كردن خودشون از سايرين.
    اما معني اتيكت (كه به نظر ميرسه بايد دنبال واژه مناسبتري براي اون باشيم تا كاملاً از واژه تشريفات فاصله بگيره) بسيار فراتر و ريشه اي تر از معني تشريفاته.

    واقعاً جا داره كه يك تشكر ويژه از محمد رضا و تيم محترمشون براي انتقال اين مطلب ارزشمند داشته باشيم.
    شايد اين فايل يكي از بهترين فايل هاييه كه مخاطب اون همه مردم ما هستند
    “يادآوري و آموزش نكات ساده اي كه بيشترين رنج اجتماعي و فرهنگي رو به همه ما تحميل كرده و ميكنه”.
    از نظر من اين نكات لايه مهمي از شخصيت ما انسانها رو هدف ميگيره ، همون لايه اي كه داره ارتباطات ما رو شكل ميده

    اميدوارم اين فايل به دست تعداد خيلي خيلي بيشتري از مردممون برسه،شايد كمكمون كنه كه يه پله فرهنگ ارتباطيمونو بالاتر ببريم.

    بابت همه زحمت هايي كه براي اين فايل تاثيرگذار كشيدين بينهايت ممنونم

  • شهرزاد گفت:

    – نتیکت! (Netiquette)
    چقدر جالب بود برام این واژه و مفهومش…
    “اتیکت” رو از بچگی زیاد شنیده بودم و همیشه برام معادل “نزاکت” بود. (هروقت کسی کار ناشایستی می کرد، گفته میشد: “چقدر بی اتیکته!”:) )
    ولی “نتیکت” رو برای اولین بار بود که می شنیدم!
    – ممنون محمدرضای عزیز. آنقدر این فایل ها و مطالبی که جمع آوری کرده بودی تا از این مفهوم جالب برامون بگی، جذاب و شنیدنی بود که من موقع گوش کردنشون اصلا نمی فهمیدم کی رسید به آخر فایل! …
    واقعا لذت بردم. و این همه لطف و زحمت و وقتی رو که صرف تهیه این فایل های مفید کردی رو ستایش می کنم و ازت ممنونم.
    بعضی هاش رو می دونستم. بعضی هاش یادم رفته بود و برام یادآوری شد. بعضی هاش رو تازه متوجه میشدم…
    – خوب که فکر میکنی می بینی میلیون ها میلیون مصداق میشه براش پیدا کرد. حتی توی ذره ذره ی اجزاء زندگی …
    اگه اجازه بدین، من هم در مورد یه مصداق جالب دیگرش هم اینجا چند خطی بگم که فکر کنم اشاره به این موضوع برای برخی دوستان جالب باشه.
    – “اتیکت در سالن های ورزشی!” ( و مخصوصا در “کلاس های ایروبیک” -به طور خاص- چون خودم تجربه ش رو دارم) :
    ۱- سعی کنیم همیشه زودتر و قبل از مربی، وارد کلاس بشیم.
    ۲- اگر دیر به کلاس رسیدیم و مربی ورزش رو شروع کرده، قبل از وارد شدن به سالن، دستمون رو بلند کنیم و از مربی اجازه ورود بگیریم.
    ۳- اگر به هر دلیلی در طول ورزش، قصد خارج شدن از سالن رو داریم، دستمون رو بلند کنیم، از مربی اجازه بگیریم و بعد بریم بیرون.
    ۴- همیشه قبل از اومدن به باشگاه، دوش بگیریم و لباس تمیز بپوشیم.
    ۵- برای جلوگیری از بوی عرق، مام بزنیم و از زدن اسپری، مخصوصا توی محیط باشگاه به دلیل مشکلات ریوی که ممکنه برای بعضی دوستانمون بوجود بیاد، خودداری کنیم.
    ۶- رفتار دوستانه و احترام آمیزی با سایر دوستانمون و افراد تازه وارد در باشگاه و در طول ورزش داشته باشیم.
    ۷- اگر تازه به باشگاهی میریم، به موقعیت مکانی افرادی که جزو افراد ثابت و قدیمی تر و حرفه ای تر باشگاه هستن احترام بذاریم و جای اونها نایستیم.
    ۸- اگر نمی تونیم حرکات رو درست انجام بدیم، سعی کنیم به ته سالن بریم تا حواس بقیه رو پرت نکنیم و باعث نشیم که نظم حرکات به هم بخوره.
    ۹- به محض اینکه کلاس آغاز میشه، گپ زدن با دوستانمون رو متوقف کنیم و حرکات مربی رو دنبال کنیم.
    ۱۰- وقتی که کلاس در حال جریان هست، با دوستانمون صحبت نکنیم و نظم کلاس رو به هم نزنیم.
    ۱۱- اگر کسی هستیم که در خلال جریان یک کلاس ایروبیک در سالن، می خواهیم مشغول کار با دستگاه در جای دیگری از باشگاه باشیم، به کلاسی که در جریان هست احترام بذاریم و با صدای دستگاه ها و صحبت با دوستانمون، نظم و تمرکز اون کلاس رو به هم نزنیم.
    ۱۲- وسایلی رو که ممکنه در کلاسی لازم باشه ( مثل استپ، وزنه، چوب، پلیت و … ) که برداشتیم و استفاده کردیم، در پایان کلاس، همونجا در سالن رها نکنیم و به جای مخصوص خودش برگردونیم و قرار بدیم.
    ۱۳- در پایان کلاس از مربی (که واقعا همه شون هم دوست داشتنی هستن:) ) تشکر کنیم و حس و حال خوبمون رو از اینکه چقدر از این کلاس و از کارش و از سِت ها و بلوک های زیبایی که انجام داده، لذت بردیم، بهش منتقل کنیم.
    و ……. 🙂

    • سعید عباسپور گفت:

      ممنون از اشتراک اتیکتهای زیباتون .. موارد بسیار مفیدی رو مطرح کردید که همیشه تو باشگاهها آزاردهنده اند ..

  • حسین گفت:

    سلام
    جناب شعبانعلی من همانم که ایمیل دستفروش را برایتان زدم.یادتان هست!!!!!!!!

    فایل اتیکت را خریداری نمودم و تا الان دو تاش را گوش کردم عالیه.
    به دوستانم هم توصیه کردم.

    واقعا به این مقوله خیلی کم پرداخته شده.قبلا یه کتاب با موضوع آداب معاشرت برای همه خوانده بودم.اما فایل شما تا الان که دیدم خیلی کامل و جامع است.
    دوستتان دارم.

  • علیرضا داداشی گفت:

    سلام.
    دوباره من شدم یک آدم شاد گوشی به گوش که مشغول لذت بردن از یک فایل صوتی است و اصلا حاضر نیست زمانش را به چیز دیگری اختصاص بدهد.

    راستی یک تجربه برای دوستان:
    در اواخر فایل سوم فرمودید که با هر کسی در حد وظایف او صحبت کنیم و من تجربه ای خلاف این داشتم که علتش هم به نظر خودم خاص بود. با این که واقعا می دانستم هیچ کمکی نخواهد کرد تنها با این نیت که شاید به قول شما احساس اصلاح کنندگی داشتم. این رفتار را بروز دادم.
    در تعطیلات عید گذشته با خانواده و همراه مادرم برای بازدید اقوام می رفتیم. وارد خیابانی شدیم که تا زمانی که در حافظه دارم، دوربرگردان های متعددی داشت. آن شب دیدم که همه ی دوربرگردان ها را بسته اند و مجبور هستم خیابانی طولانی را تا انتها بروم در حالی که مادرم حال مساعدی نداشت.
    در حضور دو سرباز راهنمایی و رانندگی، ضمن پذیرش ریسک جریمه شدن ، از یکی از دور برگردان های ممنوع دور زدم و وقتی برای جریمه متوقف شدم ، به سرباز گفتم :« رییس تان را که دیدید سلام مرا به او برسانید و بگویید این درست نیست که همه ی راه ها را بسته اید. مگر می شود قبلا که همه ی راهها باز بوده، همه را اشتباهی باز گذاشته باشند که حالا شما همه را بسته اید. مردم بیمار دارند، کار دارند، گرفتارند.» سرباز بیچاره هاج و واج مانده بود وگفت:« به من چه خودت بگو.»
    گرچه هنوز هم معتقدم نباید همه ی راهها بسته شوند یا همه باز باشند، ولی واقعا آن زمان من واقعا دنبال تخلیه ی خودم بود.
    از این که سوتی هایم را به یادم می آوریم، خیلی می آموزم.
    ممنون.

  • javads گفت:

    محمدرضای عزیر،
    از این‎که توانستم مطلب به این ارزشمندی را گوش کنم خیلی خوشحالم. چون اگر بصورت سمینار بود قادر به شرکت در سمینار نبودم.

    تشکر.

  • منیراحسان گفت:

    ممنون عالی بود معلم عزیزم

    • محمدجواد مقومی گفت:

      سلام هومن عزیز
      آقا به نظرم کارت در مورد هدیه تولد بهترین نتیجه ممکن رو داشت و ازت ممنونم.شما اینقدر انسان مثبتی هستی که اگر کسی از ایمیل های شما ناراحت هم شده باشه به دیده اغماض به قضیه نگاه کنه.

  • هومن کلبادی گفت:

    سلام به همۀ دوستای عزیزم
    واقعاً این فایل ها بسیار زیبا ، کاربردی و مفید بودن و مثل سایر فایل هایی که توسط محمدرضای عزیز و تیم زحمتکش ایشون تهیه میشن ، بسیار پر محتوا هستن . فکر می کنم رعایت این اصول ، همونطوریکه در بخش های مختلف فایل بهش اشاره شده ، میتونه تاثیرات بسیار زیادی در رشد ، ایجاد اعتبار و احترام ِ ما داشته باشه . نکات بسیار بسیار ارزنده ای در این فایل ها بود :
    اینکه مهمترین نکتۀ اتیکت اینه که دیگران رو ببینیم و اجازۀ دیده شدنِ بقیه رو بدیم ؛ اینکه اتیکت باید باورِفکریِ فرد باشه نه تظاهر ؛ اینکه اتیکت رعایت حریم شخصیِ افراد هست و اینکه حضور ما به دیگران ، احساسِ امنیت و آرامش بده ؛ اینکه اتیکت مخصوص یک طبقۀ اجتماعی خاص نیست و در طبقاتِ پایین تر جامعه ، می توه به عنوان یکی از اصلی ترین عواملِ رشد و ارتقای افرادِ اون طبقات محسوب بشه ؛ اینکه اتیکت باید به ما یاد بده که کجا ، چه زمانی ، چه حرفی رو بزنیم و چه رفتاری رو بروز بدیم از خودمون ؛ اینکه در دادن و گرفتن کارت ویزیت و هدایا چه اصولی رو باید رعایت کنیم و به چه آدابی پایبند باشیم ؛ اینکه به عنوان میزبان یا مهمان ، چه اصول ادبی و اخلاقی رو باید مد نظر قرار بدیم ؛ اینها و صدها مورد و مصداقِ بسیار عملی و ارزندۀ دیگه که واقعاً پیشنهاد می کنم هم خودمون چند بار گوش کنیم ، هم گوش کردنِ این فایل ها رو به همۀ اونهایی که دوستشون داریم ، توصیه کنیم
    پی نوشت :
    از اینکه در زمانِ تولدِ محمدرضای عزیز با ایمیل هایِ بیش از حد ، باعث آزار بسیاری از شما دوستانم شدم و اصولِ Netiquette رو رعایت نکردم و به نوعی به حریم خصوصیِ دوستانِ عزیزم تجاوز کردم ، بی نهایت عذرخواهی می کنم
    ارادتمند – هومن کلبادی

  • سیمین-الف گفت:

    سلام به محمدرضای عزیز و همکاران گرانقدرشون شادی و سمیه عزیز و دوستان دیگر.
    ممنونم از هدیه ارزشمندتون.
    کاملا کاربردی و مفید است. محمدرضای عزیز؛ شما با ارائه این فایل، قطعا فرهنگ سازی می کنید و چه به جا و مناسب این امر را مثل همیشه انجام دادید.
    ممنون و سپاسگزارم به خاطر همه خوبی ها و لطف و مهری که به واسطه عشق و آگاهی تون به ما ساکنین این خونه، هدیه می دید.
    برقرار باشید و پایدار، عزیزان دوست داشتنی.

  • Kimia گفت:

    سلام
    از روزي كه از طريق ايميل اطلاع رساني كرديد و فرصت داشتم بخشهايي از آن را شنيدم، مشتاقانه منتظر دوشنبه بودم.
    با حال و هواي فعلي جامعه، چقدر به اين توصيه ها نياز دارم/داريم، حرفهايي كه معمولا همه فكر ميكنند ديگران بايد بدانند اما بسياري اوقات، واقعا نمي دانند! چون آموزشي در اين خصوص نديده اند يا كسي به آنها نگفته است. آموزش رفتارهاي اجتماعي خيلي اهميت بالايي دارند و جاي آن در مباحث آموزشي خيلي خالي بود كه با زحمت شما انشاالله اين شكاف كمي پر خواهد شد و همه آگاهانه تر رفتار خواهيم كرد. از آنجا كه رفتارها آموختني هستند، واقعا كار بزرگي انجام داديد كه هرگز اين تشكر من يا ساير دوستان و همراهان جبرانش نخواهد كرد.
    باز هم سپاسگزار استاد عزيز و تيم همراه ايشان هستم.
    خدا قوت
    سالم و شادكام و سرفراز باشيد در پناه پروردگار مهربان.
    با احترام.

  • دیدگاهتان را بنویسید (مختص دوستان متممی با بیش از ۱۵۰ امتیاز)


    لینک دریافت کد فعال

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    yeni bahis siteleri 2022 bahis siteleri betebet
    What Does Booter & Stresser Mean What is an IP booter and stresser