دوره‌های صوتی آموزشی مدیریت و توسعه فردی متمم (کلیک کنید)

مصاحبه با احمدرضا نخجوانی: عادتهای رفتاری در ارتباط با دیگران

چند روز پیش با احمدرضا نخجوانی نشستیم و در مورد برخی عادتهای رفتاری در ارتباط با دیگران حرف زدیم. مطالبی که مطرح شد شاید ساده بود اما به خاطر اینکه فهرست‌وار در کنار یکدیگر جمع شده است شاید بتواند مفید باشد. شاید فضای این فایل به فضای عادتهای کوچک زندگی در متمم نزدیک باشد.

من به شخصه احمدرضا را نه به خاطر فعالیت‌ها و زحمات ارزشمندش در حوزه کسب و کار، بلکه به خاطر مهربانی‌ها و عادتهای رفتاری خوبی که در ارتباط با دیگران دارد دوست دارم. چیزی که باعث می‌شود لحظات خوبی در کنارش ساخته شود.

لینک دانلود قسمت اول مصاحبه با احمدرضا نخجوانی در مورد عادتهای رفتاری در ارتباط با دیگران

لینک دانلود قسمت دوم مصاحبه با احمدرضا نخجوانی در مورد عادتهای رفتاری در ارتباط با دیگران

Nakhjavani-pic

پی نوشت اول: ضمناً احمدرضا نخجوانی در صحبت‌هاش به یک کلیپ ویدئویی اشاره کرد که دوست خوبمون زینب دستاویز لطف کرد و برامون اون کلیپ رو ارسال کرد. حتی اگر قبلاً هم دیده باشید شاید اینکه وقت بگذارید و دوباره ببینیدش خوب باشه:


 

پی نوشت دوم اختصاصاً برای زینب عزیز: زینب جان. واقعاً خوشحالم کردی. نه فقط به خاطر ارسال یک کلیپ. به خاطر اینکه احساس می‌کنم اون مفهوم یادگیری کریستالی که این همه برای من مهمه و همیشه فکر می‌کنم نبودنش یکی از ریشه‌های یادگیری سطحی در ماست، چقدر خوب در رفتار تو دیده می‌شه. کمک به کامل‌تر شدن و شکل‌گرفتن بهتر کریستال هم برای خودمون اتفاق مهمیه و هم برای دیگرانی که در اطراف ما هستند. ازت ممنونم.

آموزش مدیریت کسب و کار (MBA) دوره های توسعه فردی ۶۰ نکته در مذاکره (صوتی) برندسازی شخصی (صوتی) تفکر سیستمی (صوتی) آشنایی با پیتر دراکر (صوتی) مدیریت توجه (صوتی) حرفه ای گری (صوتی) هدف گذاری (صوتی) راهنمای کتابخوانی (صوتی) آداب معاشرت (صوتی) کتاب «از کتاب» محمدرضا شعبانعلی کتاب های روانشناسی کتاب های مدیریت  


19 نظر بر روی پست “مصاحبه با احمدرضا نخجوانی: عادتهای رفتاری در ارتباط با دیگران

  • بهروز ایمانی‌مهر گفت:

    سلام به محمدرضا و شادی (و بقیه دوستانی که برای تهیه این فایل‌های صوتی ارزشمند، زحمت می‌کشید).
    خواستم به خاطر موسیقی‌های زیبا و دلنشینی که در لابه‌لای این فایل ها قرار می دید تشکر کنم. برای من خیلی انرژی بخش و آرامش بخش بوده‌اند.

  • ماه بیگم گفت:

    حین شنیدن این صداها به این پی می برم آقای نخجوانی با وجود پرکار بودن و مشغله ای دارند، زحمت کشیدن اینقدر خوب و دقیق به این مسئله فکر کردند از قبل. نکته ها رو لیست کردن ، مطالعه داشتند و چقدر نکته کنارش یادداشت کردند که گفتگو پربار باشه ، دلگرم میشم که همچنان منابع رایگان ارزشمند در دسترس هست.
    برای من عین هم صحبتی با ایشون بود. ازتون قدردانی می کنم.
    درسته که بیشتر موارد در قالب رفتار سازمانی بود ولی به شخصه می تونستم تک تک موارد رو در زندگی شخصی و ارتباط با افراد خانواده و حلقه دوستان و همکلاسی ها تصور کنم.
    شادی عزیز برای انتخاب موزیک و دقت در لحظه های توقف مکالمه و موارد دیگه که اسم تخصصیشون رو بلد نیستم، سپاسگذارم.

  • زینب دستاویز گفت:

    سلام محمد رضا جان.

    من چون اون ایمیل رو چند هفته پیش ارسال کرده بودم فکر کردم شاید شما و تیم محترم تون هنوز فرصت نکردید بخونیدش. به خاطر همین، الان که اومدم بگم اگه فکر می کنید ارسال نشده دوباره اون ایمیل رو بفرستم، دیدم که لطف کردید هم کلیپ رو گذاشتید، هم با پی نوشت دوم کلی خوشحالم کردید.

    کوچک ترین کاری بود که از دستم برمیومد. امیدوارم بتونم تو فرصت های دیگه هم مفید باشم.

    دوست و شاگرد شما
    زینب

  • شهرزاد گفت:

    سلام. من دیشب موفق شدم فایل مصاحبه با آقای نخجوانی عزیز رو گوش بدم و واقعا از شنیدنش لذت بردم.
    توی ماشین گوش می دادم و اونقدر آهسته حرکت می کردم که فایل نیمه کاره تموم نشه و وقتی به منزل رسیدم، تا یکربع هنوز توی ماشین نشسته بودم تا فایل تموم بشه و همه رو شنیده باشم …
    به پرسنل شاتل به خاطر داشتن چنین مدیری و به محمدرضای عزیز بخاطر داشتن چنین دوستی واقعاً تبریک می گم.
    این خیلی لذتبخشه که بدونی هنوز آدمهایی بر روی این نقطه ی آبی کمرنگ! وجود دارند که اینهمه به ارزشهای انسانی اهمیت بدن و خودشون هم بهش عمل کنن و از طرف دیگه، به دیگران هم در درک و یادگیری و یادآوریش کمک کنند…
    اونجا که در مورد این موضوع فرمودید که بعضی ها جور خاصی کلمات و جملات را ادا می کنند که بیشترین تاثیر رو می تونه در طرف مقابل بذاره و به دکلمه های آقای شاملو اشاره فرمودید، واقعا همینطوره و من رو در اون لحظه به یاد دعای «ربنا»ی استاد شجریان انداخت که اون طوری که استاد شجریان می خونه عجیب، تاثیرگذار و زیباست و هر کس دیگه ای که این دعا رو خونده، دیگه نمی تونه اون تاثیر عجیب رو روی آدم بگذاره… ضمن اینکه نمی دونم چرا محمدرضای عزیز گفتن که ایشون این قدرت رو در ادای کلمات ندارن! در صورتی که در بسیاری از فایل های صوتی ایشون میشه این قدرت رو در بیان بسیاری از واژه ها و جملات به خوبی دریافت کرد …
    بخاطر معرفی این کلیپ فوق العاده هم خیلی ممنونم و همینطور از دوست عزیزمون زینب که کلیپ رو ارسال کردند. و چقدر کارل سیگن زیبا گفت:
    “گفته می شود که ستاره شناسی تجربه فروتن کننده و شخصیت سازی است. شاید هیچ چیز بهتر از این تصویر دور از دنیای کوچکمان برای اثبات غرور احمقانه انسان وجود نداشته باشد. برای من این تاکیدی بر مسئولیت ها، در مهربان تر بودن با همدیگر و حفظ و گرامی داشتن نقطه آبی کمرنگ است. تنها خانه ای که تا به حال شناخته ایم.”
    آقای نخجوانی عزیز. باز هم بابت تمام حرفهای قشنگ و آموزنده و دلنشین تون ازتون ممنونم و امیدوارم باز هم برامون حرف بزنید …

    • شهرزاد گفت:

      راستی … چقدر این متن از محمدرضای عزیز در پست “کمی دورتر…” (http://goo.gl/uwQ1MN) به مفهوم کلیپ بالا “نقطه آبی کمرنگ…” نزدیکه…:
      “به نظر می آید، گاهی نیازمند نگاه از بالا هستیم. از دورتر. دوردست تر.
      شاید مقایسه ماشین من با ماشین تو، وقتی پشت چراغ قرمز ایستاده ایم، امکان پذیر باشد.
      شاید نارضایتی من از اینکه خانه ی تو بزرگ تر از خانه ی من است، برای خیلی از ما، اجتناب ناپذیر باشد.
      شاید فراموش کردن آنچه من برای تو کرده ام و تو برای من نکرده ای، سخت و دشوار باشد.
      اما وقتی کمی فاصله میگیری،
      همه ی اینها معنی خود را از دست میدهند.
      شهری را می بینی که با تو، یا بی تو، به زندگیش ادامه می دهد.
      خانه هایی که از دوردست همه یک اندازه اند.
      هزاران سقف که آرامش و هزاران سقف که تنش را در خود پنهان کرده اند.
      شاید هم لبخندی بر لبانت بنشیند. از مردمی که با شتاب از نقطه ای به نقطه ی دیگر می روند بی آنکه به «جای دیگری» رفته باشند…”

  • شبنم گفت:

    بحثاي خيلي مفيدي مطرح شد تو اين فايل ، ممنون
    يه نكته اي امروز خوندم كه خواستم وصلش كنم به صحبتاي شما در مورد نكات ريز ولي اساسي .
    ؛ اينكه بزرگترين دلخوشي هاي زندگي ام شده همين دلخوشي هاي كوچك فيسبوكي ؛
    ساده از كنار چيزاي ساده رد نشيم

  • احسان م گفت:

    من هنوز با این ارتاط چشمی که در این مصاحبه هم اشاره‌‌ایی به آن شده بود مسئله ندارم
    به نظر شما در گفتگوها ارتباط چشمی باید چه طوری باشه تا طرف ناراحت یا معذب نشه؟ آیا در اکثر دقایق گفتگو باید به چشم طرف مقابل نگاه کرد و گاهی هم به اطراف نگاه کرد؟ اگر مخاطب‌مان همجنس و یا غیرهمجنس باشه تفاوتی تو این ارتباط چشمی نمیکنه؟

  • بهروز گفت:

    میخواستم از آقای نخجوانی تشکر کنم برای این فایل بسیار ارزشمند . واقعا در تمام لحظاتی که این گفتگو رو گوش میکردم دچار شعف خاصی شده بودم . چرا که من بعد از ۲۵ سال کارمندی در یکی از موسسات عمومی ، یک یک صحبتهای آقای نخجوانی رو تجربه کرده ام اما به قیمت از دست رفتن سالهای جوانی . همصحبتی و معاشرت با آقای نخجوانی و امثال ایشان که متاسفانه در این زمانه کمیاب شده اند سعادتی است برای هر کسی. از صمیم قلب برای ایشان آرزوی شادی و موفقیت میکنم . ممنون از محمد رضای عزیز که خلق این لحظات ناب رو برای ما تدارک دید .
    ضمنا آقای نخجوانی ٬ بنده هم با شما موافقم که قدم اول دوست داشتن دیگرانه و به قول فروغ : آری آغاز دوست داشتن است٬ گرچه پایان راه ناپیداست ، من به پایان دگر نیندیشم ، که همین دوست داشتن زیباست.

  • Zeinab گفت:

    خیلی وقت بود رادیو مذاکره نداشتید دلم خیلی فایل جدید میخواست ممنون از تلاشتون. دیگه انقدر فایلای قبلی رو چندبار گوش کردم همه رو حفظ شدم.((اخه من صبح تو مسیر خونه تا سرکار دارم شعبانعلی گوش میدم .سرکار حالم بد باشه هندزفری تو گوشم شعبانعلی گوش میدم تو مسیر برگشت همینطور و شبا که حتما گوش میدم تا خوابم ببره 🙂 ))

    • آزاده م گفت:

      چه با نمک گفتی زینب جان 🙂
      فکر میکنم “شعبانعلی” گوش کردن عادت خیلی از ماها شده باشه.:)
      ممنون استاد و آقای نخجوانی عزیز.
      از حرفهای آقای نخجوانی ادب یاد گرفتم.:) ممنونم.
      و اینکه ایده نصب اون کاغذ دیواری تیره رنگ و چسبوندن استیکرهای رنگی رو بزودی در محل کارم اجرا میکنم.:)

  • پریسا (پرسنل شاتل ) گفت:

    صمیمانه ترین تقدیر خود را از شما مدیر پرانرژی و خندان دارم .

  • محمد تقی امینی گفت:

    سرکار خانم شادی
    انتخاب موزیک ابتدا وانتها واقعا ” بسیار عالی بود .

  • زهرا گفت:

    باتشکرازگفتگوی صمیمانه وارزنده شما مدیران گرامی که سرشاراز شادی وانرژی مثبت بود که بارهالبخندرابرلب های من نشاند.

    درمورد مصداق ها ومثالها وروابط که فرمودید مطلبی که به نظرم حتماباید درنظرگرفت ودربدو امر وحین فعالیت درسازمان باید به پرسنل تذکر داد تاارکان آن سازمان به صورت نامحسوس سست نشود وزمینه سقوط ویاضربه خوردن ازرقبا درآن نباشد بحث هم سوبودن منافع اعضا بااهداف کل سازمان ویامجموعه است.اینکه من به عنوان عضوی ازپروژه به دنبال منافع شخصی خودم باشم وبه صورت پنهان درحال ایجادکانالهای شخصی باشم .هم باعث تشویق بقیه به این کارمی شود وهم وجه مجموعه زیرسوال میرود.
    اگرچه طیف وسیعی ازمشاغل مسایل خاص خود درزمینه ارتباطات رادارند مانند گروه درمان وپزشکی ولی قابل تعمیم بوده وکاربرد دارد.
    سپاس

  • roshan گفت:

    خیلی ممنون از زحماتتون برای تهیه فایلهای صوتی خیلی مفید هستند

  • از پرسنل شاتل گفت:

    خیلی ممنون از اینکه این فایل رو در اختیار ما قرار دادید، با توجه به اینکه ایشان از بهترین مدیرانی هستند که تا کنون باهاشون کار کرده ام ، واقعا سعی میکنم که همیشه از ایشون الگو بردارم و شاید خودشان هم ندانند ولی خیلی در من تاثیر گذار هستند و همیشه از حضورشون و کلامشان انرژی دریافت میکنم

  • بهزاد گفت:

    سلام
    اول: تشکر و قدردانی بسیار زیاد؛ دوم: چند روز پیش به ذهنم رسید برای شما بنویسم که “یکی از Core-Competency های ارزشمند و منحصربفرد سایت شما، ارتباط با مدیران ارشد سازمانهای بزرگ و تولید فایلهای رادیو مذاکره بر همین مبناست، لطفا بیشتر توسعه اش بدید” که الان دیدم این، مطمح نظر شما هم هست.
    امیدوارم پایا و ثابت قدم باشید.

  • Mahdi1990 گفت:

    واقعا لحن صمیمانه صدا و ادای درست کلمات در صحبت های آقای نخجوانی به وضوح مشاهده میشه.
    ممنون از محمدرضای عزیز به خاطر انریژک بودن فوق العاده
    و تشکر از خانم شادی به خاطر صبر و حوصله در ادیت فایل

  • احسان م گفت:

    درباره اهمیت بیشتر لبخند زدن, سخنرانی در ted هست به نام The hidden power of smiling که دیدنش را پیشنهاد میکنم :

    https://www.ted.com/talks/ron_gutman_the_hidden_power_of_smiling

    این هم ترجمه فارسی آن
    https://www.ted.com/talks/ron_gutman_the_hidden_power_of_smiling/transcript?language=fa

  • Mehrana گفت:

    Mrc az voice aye k mizariid kheili adataye bado hoshdar mide

  • دیدگاهتان را بنویسید (مختص دوستان متممی با بیش از ۱۵۰ امتیاز)


    لینک دریافت کد فعال

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    yeni bahis siteleri 2022 bahis siteleri betebet
    What Does Booter & Stresser Mean What is an IP booter and stresser