بنز در اکانت اینستاگرام خود اعلام کرده است که خریداران بنز از این پس میتوانند شیشه بالابر دستی را به عنوان یک Option سفارش دهند و آن را – با کمی طنز – به عنوان نوعی فرصت برای تمرین تناسب اندام (Inbuilt Fitness Program) معرفی کرده است.
قبلاً در یکی از #زنگ تفریح های متمم مربوط به کتابخانه های زیبای جهان (و البته چند جای دیگر) به این نکته اشاره کرده بودم که محصولات و طراحیهای کلاسیک، معمولاً پس از اینکه کاربرد Functional خود را از دست میدهند، کاربرد Luxury پیدا میکنند و دوباره به فضای عمومی بازمیگردند.
از ساعت عقربهای جلوی خودروهای گرانقیمت تا سماور کنار عروسیها تا ساعتهای اتوماتیک به جای ساعتهای الکترونیکی را میتوان به عنوان نمونههایی از این بازگشت لوکس محسوب کرد.
گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید این مطلب را ببینید:
محمدرضا جان
آقا معلم عزیز
می دونم کارهای مهم دیگری در دست انجام دارید. بنابراین نمی خواهم وقت ارزشمندتون را با سوال خودم بگیرم و انتظار هم ندارم در حال حاضر برای این سوال من وقت بگذارید. فقط اینجا مطرح می کنم تا سوالم یادم نره و سر فرصت (با رعایت اولویت و اگه لازم دونستید) به آن بپردازید.
به نظرت چه زمانی شرکت ها پی می برند که الان وقتشه که Feature کلاسیک رو به صورت Luxury و Optional برای یک محصول (مجددا) ارائه کنند؟ آیا اونها از روش هایی مثل تحقیقات بازار کمک می گیرند؟ یا گروه های کانونی (Focus Group) تشکیل می دهند؟ یا اینکه استراتژیست هایی دارند که بازار را می شناسند و به آنها کمک می کنند؟
از این نظر سوالم رو پرسیدم که فکر می کنم اگر بازگشت دوباره یک محصول کلاسیک به بازار در زمان درستی صورت بگیره می تونه سود خیلی زیادی را برای شرکت ها به ارمغان بیاورد.
با سپاس
اوه اوه اوه
خدا به داد برسه. اگه کار به حذفِ استارت و کولر بکشه چی می شه… 🙂
پی نوشت: اوایل دهه ی هفتاد که سایپا پراید رو عرضه می کرد، سه تیپ براش در نظر گرفته بود: ساده، نیمه فول و فول. فرقشونم توی همین شیشه بالابر و کولر و چند تا تجهیز نه چندان مهم بود. با این حساب پراید های ساده “آپشن دار” حساب می شن!