داشتم این یادداشتها رو میریختم دور.
گفتم عکسش رو اینجا بذارم یادگاری بمونه.
اگر خوانا نیست، روش کلیک کنید با رزولوشن بهتر میتونین ببینین 😉
داشتم این یادداشتها رو میریختم دور.
گفتم عکسش رو اینجا بذارم یادگاری بمونه.
اگر خوانا نیست، روش کلیک کنید با رزولوشن بهتر میتونین ببینین 😉
چهارم فروردین از اصفهان به تهران تنهایی زدم به جاده،حس فکر کردن داشتم تا موزیک گوش دادن،از اول مسیر فایل حرفه ای گری رو تا تهران گوش دادم(جالبه که بدونید سالم رسیدم D: )
عالی بود و بسیار منو به فکر فرو برد،همیشه خودم رو آدم حرفه ای توی کار میدونستم،الان فهمیدم رعایت بعضی کارها حرفه ای نیست.
دغدغه های جدیدی برام دست شدند که دوست داشتم
ممنون از هدیه ناب تون
شاد باشید
امروز بالاخره موفق شدم مجموعه فایل های “حرفه ای گری” رو برای بار اول گوش بدم.
اول اینکه فهمیدم که این آخر سالی نباید بهشون گوش میدادم! چون کمی حالم گرفته شد وقتی فهمیدم اونقدر که باید و شاید حرفه ای نیستم . و (این “و” ، “ولی” بود که تغییر حالت داده) کمی هم خوشحال شدم، چون فهمیدن اینکه “حرفه ای” نیستم، خودش قدم اول برای حرفه ای شدنه.
خلاصه اینکه،محمد رضا هدیه آخر سال خیلی خوبی بهمون دادی.ازت ممنونم.خیلی زیاد.
از همه عوامل متمم عزیز هم بخاطر همه تلاش هاشون ممنونم و امیدوارم شکرگزار این نعمت (متمم) باشم.(سال نو رو هم که جرات نداریم تبریک بگیم و شما از دل این جمله همون رو هم برداشت بفرمائید 🙂
با اجازه تون میخوام تعبیر خودمو از عکس این لحظه نگار هم بنویسم:
برای من این عکس این یادداشت ها، نقش اون باکس اول درس های متمم رو داره که میگه :
از دوستان عزیز متممی انتظار می رود که پس از پایان این درس:
۱-بتوانند حرفه ای گری را تعریف کنند (و چند مثال از رفتار غیر حرفه ای بزنند)
۲-بتوانند سرفصل های اصلی بحث حرفه ای گری را لیست کنند
۳-بتوانند دانش،مهارت،استقلال،تعهد و اخلاق “حرفه ای” را از هم تشخیص دهند و از مصداق های هر کدام مثال بزنند.
۴-برای بهتر شدن در هر پنج حوزه حرفه ای گری برنامه ریزی کنند.
۵-حوزه هایی از کار یا زندگی خود را که میخواهند در آن حرفه ای باشند را بررسی کنند و ببینند که در این حوزه ها تا چه حد حرفه ای رفتار کرده اند
۶-بررسی کنند و ببینند با توجه به آنچه از “حرفه ای گری در محیط کار” آموخته اند ،تا چه حد تفویض پذیر هستند؟
۷-یازده مورد از توجیه هایی که برای فرار از حرفه ای گری(و بخصوص اخلاق حرفه ای) مرسوم هستند را لیست کنند و ببینند از کدام موارد بیشتر استفاده می کنند (و فکری به حال خودشون بکنند 🙂
۸-و موارد دیگه که انتظار می رود بدون اینکه ما بگیم خودشون آموخته باشند!
پی نوشت: محمد رضا من هم دوست دارم هدیه ای رو که دوسش دارم به دستت برسونم (البته رسیدن هدیه م به دست تو ،احتمالا بیشتر از اینکه تو رو خوشحال کنه، باعث خوشحالی من میشه).حتی اگه هدیه مو به جای باد صبا به دست امواج الکترومغناطیسی و رادیویی بسپارم. راستش دیروز از طریق متمم میخواستم پیغام بدم که یه جایی رو چک کنی ولی بالای صفحه با خط درشت نوشته شده بود (و به درستی هم نوشته شده بود) که ما مسوول رسوندن پیغام های شخصی شما نیستیم.این بود که خجالت کشیده و برگشتم اینجا.
الان سه روزه که برنامه ریختم و برای دومین بار به فایل های حرفه ای گری گوش دادم. این بار سعی کردم دنبال مصداق هایی در زندگی حرفه ای خودم بگردم و ببینم تا چه حد با اصولی که مطرح میشه همراستا یا در تعارضه.
راستش سری اول که گوش دادم، بیشتر نقش شیرجه زدن در بحث رو داشت برام (چون تقریبا هیچ مطالعه منظمی که بشه زیر تیتر حرفه ای گری قرارش داد نداشتم ) و این سری سعی کردم بعد از جون به در بردن از شیرجه، کمی هم شنا کنم.
فکر میکنم الان بتونم حداقل به اون هشت سوالی(یا هدفی) که در کامنت قبلیم اشاره کردم جواب بدم.
اگر بخوام یک ارزیابی کلی از خودم بدم، شاید معیار تفویض پذیری که در فایل آخر مطرح شد خیلی کمک کننده باشه. بر اساس این معیار کلی، و بر خلاف نظر اولیه م در کامنت قبلیم، فکر میکنم در حرفه ی خودم نمره خیلی خوبی از تفویض پذیری بگیرم.(مثلا اگر نمره رو از صد در نظر بگیریم بتونم نمره ای بین هفتادوپنج تا هشتادوپنج به خودم بدم)
اگر بخوام وارد معیار های اصلی حرفه ای گری بشم، در استقلال،تعهد و اخلاق حرفه ای نمرات خیلی بالایی به خودم میدم و در دانش و مهارت حرفه ای نمراتی متوسط یا کمی بالاتر از متوسط به خودم میدم.بنابراین اگر بخوام برای حرفه ای تر شدن برنامه ریزی کنم، فکر میکنم باید بیشترین تلاشم رو روی دو حوزه مهارت حرفه ای و دانش حرفه ای بگذارم.(راستش سری اول وقتی فایل مهارت حرفه ای رو گوش دادم، قند خونم یکهو افت شدیدی پیدا کرد! و حالم شدیدا گرفته شد که چرا اینهمه کاری که میتونستم در کسب مهارتهای حرفه ای انجام بدم رو انجام ندادم و صرفا به ضروریات اکتفا کردم)
پی نوشت: با توجه به اینکه بعد از شیرجه زدن اولیه در بحث،اومده بودم اینجا و کامنت گذاشته بودم، دیدم حرفه ای نخواهد بود اگر در ادامه همون کامنت نظر دقیق ترم رو راجع به ارزیابی جدیدترم از خودم ننویسم. فکر میکنم اگر نمینوشتم هم تعهد به خودم در زمینه حفظ شان و عزت نفسم رو انجام نداده بودم و هم غرور حرفه ای رو زیر پا گذاشته بودم و هم حرفه ای گری رو در حق شرکتمون زیر پا میگذاشتم و چند مورد دیگه.(امیدورام منو ببخشید که با این دو تا کامنتم وقت شماها رو گرفتم، چون حرفه ای تر می بود اگر ارزیابیمو دیرتر انجام میدادم و وقت شماها رو هم کمتر میگرفتم)
محمدرضای عزیز بابت مجموعه فایل های حرفه ای گری در محیط کار ممنونم.عالی بود.
برای تمام نکاتی که ذکر کردی مصادیق فراوان داشتم .ضعف و قوت هایی که در خودم یا دیگران می دیدم و باید در مسیرحرفه ای شدن و تفویض پذیری به دنبال راهکار مناسب باشم.
بار دیگر به عنوان یک شاگرد کوچک متمم ، سر تعظیم در مقابل معلم عزیزی فرود می آورم که سلامت، رشد و تعالی جامعه هدف اوست.
سلام محمد رضا جان
خواستم از تون بابت فایل حرفه گری تشکر ویژه کنم ،امسال به شدت به این بحث نیاز داشتم رابطه بین هنر کریستالی و میکرو اکشن ها و حرفه گری برایم عمیق تر شد . در برنامه سال ۱۳۹۶ حتما اولین گام پایه ،حرفه گری خواهد بود .
محمدرضای عزیز، خواستم به بهانهی این پست ازتون خیلی خیلی تشکر کنم.
به نظرم فایل حرفهایگری خیلی حرفهای و عالی بود و من واقعاً از شنیدنش لذت بردم.
اول میخواستم روزی یه قسمت رو گوش بدم ولی انقدر موضوع جذاب و مهمی بود که طاقت نیاوردم و همه قسمتها رو با هم گوش دادم و یادداشتبرداری کردم.
قسمت دوم رو که گوش دادم راستش یه جورایی وحشت برام داشت که ای داد بیداد، حرفهای شدن چقدر کار سختی هست و چقدر باید کار انجام داد ولی راهکارهایی که در قسمت سوم برای افزایش مهارت حرفهایگری نام برده شد و صحبت از کند کردن سرعت واقعاً به نظرم عالی بود.
چون یه مدتی بود داشتم همش به این موضوع فکر میکردم که در رسیدن به هدفم خیلی عقب هستم و منابع متعدد و بسیاری هست که باید بخونم و یاد بگیرم و از طرفی وقت کم به من اجازه نمیده که با خیال راحت و آرامش کارم رو ادامه بدم. ولی پیشنهاد اینکه بیاییم و روی هر یک از خرده مهارتها کار کنیم و آهسته آهسته جلو برویم و یک بازه مثلاً ۱۰ ساله رو برای بهثمر نشستن تلاشهامون در نظر بگیریم، خیلی خوب بود و راستش یه جورایی منو آروم کرد.
این مورد هم برام جالب بود که از این حرفهای گری هم خودمان منتفع میشویم و هم سازمانی که برای آن کار میکنیم و هم کل جامعهمان. در واقع حرفهای گری هم باعث حال خوب خودمان میشود و هم حال خوب اطرافیانمان.
در آخر هم پیشنهاد تهیه چارچوب و دستورالعمل برای حرفهای که به آن مشغول هستیم هم خیلی خوب بود. به نظرم حالا که به لطف این فایل صوتی ارزشمند شما با مبحث حرفهای گری آشنا شدهایم، برای پیادهسازی آن هم باید اقدام عملی انجام دهیم و در واقع همین اقدام هست که میتونه نقطهی شروع یک آدم حرفهای باشد.
پینوشت: یک پیشنهاد هم داشتم. اگه امکان داره مثل فایل مدیریت توجه که براش فضایی در روزنوشتهها اختصاص داده شد تا سوالات و ابهاماتی که برامون پیش میاد رو از شما بپرسیم، برای حرفهایگری هم چنین فضایی درنظر گرفته بشه.
سلام
چند روزی میشود که دیگه کاربر ویژه نیستم، هر جا سر میزنم، با این نوشته زرد رنگ مواجه میشم که”دوست عزیز دسترسی کامل به مطالب مربوط به این بخش ، از طریق ثبت نام به عنوان کاربرویژه امکانپذیر هست ” حتی تو پیام اختصاصی : (
حس خیلی بدی هستش این محدودیت، از همه بیشتر وقتی میبینم که دوستان از فایل حرفه ای گری حرف میزنن و حدس میزنم که همون عیدی به کاربرای ویژه باشه، دلم آب میشه و ته دلم یجوری که متمم نشنوه میگم، ای متمم نامرد، من که تا چند روز پیش کاربر ویژه بودم، خیلی بیمعرفتی : ( : P
پی نوشت: حالا هی بیاین تعریف کنید، نمیگید دل جوون مردم آب میشه : /
لیلا جان، هدف کلی من از این همه تعریف و تمجید، آب کردن دل همهی اونهایی بود که به این فایل دسترسی ندارن 😉
از شوخی گذشته، ناراحت شدم از اینکه دیگه کاربر ویژه نیستی.
البته من برات یه پیشنهاد دارم تا دیگه متمم نگی «نامرد» 😉
یه جوری که واقعاً نمیدونم چهجوری، ایمیلت رو به من بدی تا من این فایل فوقالعاده ارزشمند رو که از ۲۶ اسفند روی سایت متمم قرار میگیره رو برات تهیه کنم و افتخار اینو داشته باشم که به تو دوست خوبم هدیه بدم، به عنوان هدیه نوروزی 🙂
ممنون از محبتتون، انشاالله سر فرصت خودم تهیه اش میکنم.
پی نوشت: با متمم شوخی کردم، دعوام نکنید : P
محمدرضا عالی بود فایلت
ممنون از اینکه این مسایل را اینقدر با جزییات و مصداق های فراوان مطرح می کنی.
واقعا تمام حرف های تو موثق و قابل استناد است.
دلم برای صدات تنگ شده بود. واقعا میشه پیشرفت و کیفیت را توی فایل های صوتیت دید.
امیدوارم همیشه موفق و درحال مطالعه باشی.
محمدرضا آخر قسمت مهارت وقتی که چهار سطح طبقه بندی تسلط بر مهارت را میگید. توی ادیت فایل “سطح اول” حذف شده(۲ دقیقه آخر قسمت مهارت). فکر کنم سطح اول این باشه، که با کمک کسی آن مهارت را بتوانیم انجام دهیم.
(این را گفتم چون همیشه میگفتی روی کیفیت فایل های فروشگاه حساسی. البته که ما گوش کردیم کلی هم مطلب یاد گرفتیم. دستتون هم درد نکنه عیدی عالی بود)
آره حمید. دیشب درست شده.
اما خوب کردی گفتی.
سطح اول رو درست حدس زدی. اصطلاحاً میگن Supervised Performing.
یعنی یک نفر دیگه دقیقاً گام به گام بگه ما چیکار کنیم و ما انجامش بدیم.
الان اگر همون لینک رو دوباره دانلود کنی درسته. اگر چه زمان اون چیزی که حذف شده در حد ۱۵-۱۶ ثانیه است و ارزش نداره.
اما به قول تو، وقتی برای فروش گذاشته میشه خیلی مهمه که درست باشه. چون غریبه ترها گوش میدن.
شماها اگه کل فایل هم «هوا» باشه، میتونین «محتوا» رو حدس بزنین. 😉
محمدرضا
اگر بخوایم ظرافت کلامی را در نظر بگیریم.
آیا “غریبه ترها گوش میدن ” درسته یا”غریبه ها گوش میدن” ؟??
الان دارم peaceful warrior می بینم.?
هر دو غلطه.
اگر بگم غریبه ها. حس کسانی که این فایل رو میخرن و میخوان گوش بدن بد میشه.
اگه بگم غریبه تر ها حس کسانی که این ها رو الان گوش دادن بد میشه.
شاید درست ترش این بود که میگفتم
دوستانی که آشنایی کمتری با من (یا ما) دارند.
از لحاظ ریاضی و منطقی کاملا همون معنی “غریبه ترها” رو میده.
اما از نظر احساسی برای همه دوست داشتنی تره احتمالا.
سلام معلم عزیز
اگه ضرورتش را حس کردید، لطف بفرمایید که چطور ذهنتون را برای همچین ارائه ای منسجم میکنید و پازل نقشه اش را تو ذهنتون ترسیم میکنید؟
مثلا تو این فایل صوتی جدای معرفی و جمعبندی که بنظر من اهمیتش بیشتر از بقیه بحث نباشه کمتر نیست، خودِ اون به پنج مورد میانی و همچنین مثالهاش و مصداقهاش را از بین این همه ورودی که قبلا داشته ذهنتون، چجوری بازخوانی میکنید ؟
فکر میکنم نقطه تمایز معلم ها همین دسته بندی ذهنشون، انسجامشون و قفسه بندی و چینش کتابخونه ذهنشون هست!
محمدرضاجان
با اينكه قبلا عنوان فايل صوتي رو گفته بودي ، گوش كردن و يادداشت برداري از فايلها يه مزه ديگه اي داره . بخصوص وقتي كه دغدغه اين روزهاي من هم مشاوره با حرفه اي ترين هاي علاقمندي كاري خودمه . راستش چند روزه كه در حال فكر كردن به زمانهاي محدودي هستم كه براي مشاوره حضوري يا ديجيتالي با دوستان حرفه اي خودم هماهنگ كردم و بهترين پرسشهايي كه لازمه داشته باشم تا يه برنامه مفيد و قابل اجرا رو براي حرفه اي تر شدن در سال ۹۶ به كمك اونها تدوين كنم كه از آسمان پربركت متمم اين هديه رسيد و كلي بهم كمك كرد . نمي دونم بغير از قدرداني صميمانه از اين همه بزرگواري و بلندي افق ديد و تلاش براي افزايش مهارت و هنر شاگردی کردن در دنياي متمم و روزنوشته ها چه كار ديگه اي ميشه كرد .
ارادتمند – رسول
با سلام خدمت محمدرضای عزیز و دوستان گرامی
من هم هر درسی از متمم که میخونم یاد داشت برداری میکنم بعد میریزم دور
برای مرور کردن هم سراغ یاد داشت برداری نمیرم دوباره یاد داشت برداری میکنم دوباره هم میریزم دور
ده بار دیگه هم سراغ یه درسی برم همین کارو میکنم که مطالب برام شیرفهم بشه
یکی از دغدغه های اصلیم اینه که آموزه های متمم رو در زندگی هر روزه ام به کار بگیرم یعنی فکر میکنم متمم رو فقط به چشم یک دوره ی آنلاین که قراره منافع آتی آن در کسب و کار نصیب ما بشه نباید دید به چشم یک سبک زندگی باید دید.
موفق و سرفراز باشید
محمدرضا. خسته نباشی… 🙂
دلم میخواست بخاطر این مجموعه فایل های حرفه گری، ازت یه جایی، تشکر کنم که بهترین بهونه رو توی این پست به دستم دادی.
هنوز همه اش رو گوش نکردم. فقط سه تا فایلش رو تا حالا موفق شدم گوش بدم و بقیه اش رو هم به زودی حتماً گوش می کنم.
اما می خواستم بگم تا همین جاش رو هم واقعاً از گوش دادن بهشون لذت بردم.
و بیشتر از هر موضوع دیگری که به حرفه ای گری مربوط بشه، مثل همیشه از این لذت بردم که تو همیشه دغدغه های بزرگ و ارزشمندی داری.
دغدغه هایی که برای ساختن دنیایی زیباتر، بهتر و آروم تر، به ما کمک میکنن.
ممنون که اینقدر خوبی…
سلام
مگه فایل حرفه ای گری منتشر شده؟
من دریافت نکردم
به ایمیل فرستاده شده یا در متمم هست؟